Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rode Kruis-Herentals verkoopt eerste pleister aan jarige brandweer

Rode Kruis

Ook in Herentals heeft het Rode Kruis dit jaar de jaarlijkse stickeractie in een nieuw jasje gestoken. De oude vertrouwde sticker is veranderd in een nieuwe bruikbare pleister. Het thema dit jaar? De Smurfen!  Rode Kruis-Herentals verkocht de eerste pleister aan de jarige brandweer (200 jaar).

De Smurfen zijn niet zomaar gekozen. 50 jaar geleden stonden zij als eerste figuren op de sticker dus het is mega symbolisch om ze als eerste terug op de pleister te zetten.   Ieder jaar kiezen wij een bekend persoon om onze eerste pleister aan te verkopen. Op deze  manier willen we de actie wat meer aandacht geven.

Dit jaar pakken we ook dat net iets anders aan. Onze eerste pleister gaat naar onze brandweer van Herentals. Zij vieren dit jaar hun 200e verjaardag en zo zetten wij deze verjaardag samen met onze fijne samenwerking extra in de kijker.

Wil jij nu ook onze geweldige pleister? Je kan ons de komende dagen terugvinden aan tal  van kruispunten, supermarkten en op de vrijdags-en zondagsmarkt. Steek alvast 10 euro klaar en koop zeker je pleister bij onze lokale afdeling. Zo steun je ons.

We willen ook de opendeurdag van de jarige brandweer (200 jaar) op 9 september op de Grote Markt in de kijker zetten', besluit de woordvoerder.

Rode Kruis

Deel dit artikel